Dumasco BV

Dumasco BV houdt zich bezig met ontwikkeling, management en exploitatie van projecten in de toeristische- en bouw sector. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van internationale project procurement.


De basis van het in 1992 opgerichte bedrijf gaat terug tot de vroegere Van Ommeren Ceteco Groep, die wereldwijd actief was in scheepvaart, op- en overslag en handel.


Dumasco was oorspronkelijk gespecialiseerd in barter- en countertrade met de voormalige Comecon landen. Met de opkomst van de nieuwe GOS staten werd Dumasco een grote exporteur van bouw-en installatie materialen naar deze nieuwe markten.

Ook werd de firma preferred supplier voor noodstroominstallaties voor de VN (WFP) in o.a. Angola, Uganda, Noord-Korea, Irak en Bosnie


Dumasco International BV (1997) heeft zich ontwikkeld tot leverancier van complexe turnkey installaties voor de bouw- en toeristische sector. De voornaamste markten liggen in Centraal- en Oost Europa.


In 2007 is Gooiberg BV opgericht. Gooiberg bedenkt, ontwikkelt en beheert innovatieve projecten voor o.a. de toeristische sector in Nederland.